divendres, 25 de febrer del 2011

Sobre la censura

Dins de la meva primera entrada al meu flamant blog crec que veia mes que precís escriure alguna cosa sobre l’actualitat al País Valencià.

El govern autonòmic del PP finalment s'ha sortit amb la seva i TV3 ha hagut de deixar d'emetre al País Valencià. Després de 26 anys d'emissions, finançades amb les aportacions de desenes de milers de valencians i valencianes, la modificació d'una normativa autonòmica per part del govern de Francisco Camps amenaçava d'ofegar Acció Cultural del País Valencià (l'entitat propietària dels repetidors) amb una allau de multes, a raó de 60.000 euros cada quinze dies. A banda d'aquesta amenaça, l'entitat està obligada a pagar abans del 20 de març una multa de 600.000 euros.

La resposta del govern espanyol fou negar-se ni tan sols a debatre-la..

Llibertat d’expressió dins d’una societat democràtica, d’això es tracta tot. Independentment de la tendència política, sense tindre en compte de quin canal i de on provinga pense que tots som responsables d’aquest cop en contra de la democràcia.

http://www.youtube.com/watch?v=9ZTAUYfMB7Y&feature=related

Vídeo que recull les opinions d'alguns dels professionals del món de la comunicació (Joel Joan, Miquel Calçada, Antoni Bassas, Xavier Grasset i Eliseu Climent) que s'han adherit a la campanya d'Acció Cultural del País Valencià contra el tancament de TV3.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada